Blog

Lympha Slim – tvůj klíč k ideální postavě 🔥 Odstraní celulitidu, sníží otoky, pomůže získat hladší pokožku a lehčí pocit!Sleva -50 % na první proceduru jen do 31.10.2024🏷️ Lympha Slim obličej 60 min 1500 Kč 750 Kč 🏷️ Lympha Slim 60 min 2000 Kč 1000 Kč 🏷️ Lympha Slim 75 min 2500 Kč 1250 Kč Rozluč se s celulitidou a otoky, objednej se na Lympha Slim 👉🏼 oxisecret.com/booking/⠀🕰Po-Pá: 9:00 - 20:00🕰So-Ne: 10:00 - 18:00📍Jugoslávská 481/12, Praha 2☎️+420 608 230 661- WhatsApp, Viber, Telegram🌐 https://oxisecret.com/service/lympha-slim/




Číst více
OXISECRET LASHES 💫 Laminace řas

Každá žena si přeje mít krásné a výrazné řasy s minimální námahou! S komplexní procedurou OxiSecret Lashes toho můžete docílit. Během procedury Vaši řasy projdou kompletní proměnou, Váš pohled bude svůdný a krasný. Výsledek vydrží 2 měsíce!
Více našich prácí 👉#oxisecretlashes
Objednejte se pohodlně online http://oxisecret.com/booking/

🕰Po-Pá: od 9:00 do 20:00
🕰So-Ne: od 10:00 do 18:00
📍Jugoslávská 481/12, Praha 2
☎️+420 608 230 661 - WhatsApp, Viber, Telegram
🌐 http://oxisecret.com/booking/
⠀⠀
#ламинированиересницпрага #ламинированиересницвпраге
#lashespraha #laminovaniras #laminaceras #rasy #laminovánířas #trvalařasy
Číst více
LPG MASÁŽ

Výsledek 6 procedůr 🔥
Představujeme vám nejnovější revoluci v kráse a formování postavy - LPG masáž!
Co je LPG masáž?
Je to inovativní technologie, která spaluje tuky a odstraňuje celulitidu. Zlepšuje cirkulaci, metabolismus a elasticitu pokožky. Navíc redukuje stres a uvolňuje napětí.

Pro koho je LPG masáž vhodná?
1️⃣ Pro ty, kteří chtějí zhubnout a tvarovat svou postavu,
2️⃣ Pro boj s tvrdohlavou celulitidou a nedokonalostmi pokožky,
3️⃣ Pro lidi s narušenou cirkulací a pomalým metabolismem,
4️⃣ Pro ty, kteří potřebují uvolnit svalové napětí a snížit stre,
5️⃣ Pro každého, kdo chce zlepšit kvalitu spánku a obnovit svou energii.

LPG masáž je vhodná i pro může

Přijďte do OxiSecret a zažijte vlastní transformaci!
Vaše tělo to zaslouží! 💖

On-line rezervace http://oxisecret.com/booking/

🕰Po-Pá: od 9:00 do 20:00
🕰So-Ne: od 10:00 do 18:00
📍Jugoslávská 481/12, Praha 2
☎️+420 608 230 661 - WhatsApp, Viber, Telegram
🌐 http://oxisecret.com/booking/

#OxiSecret #LPGmasáž #RedukceVáhy #KrásnáPostava #Praha #Zdraví
Číst více
Permanentní make-up rtů 💋⠀Výsledek hned po zákroku. Dokonale a přitom velmi přirozené rty. Permanentní make-up může upravit objem, tvar, sytost a zdokonalit konturu rtů. ⠀Permanentní make-up zvýrazní krásu Vaších rtů nejpřirozenějším způsobem ✨💋zintenzivní barvu rtů💋spraví tvar rtů💋dodá svůdný nádech Více našich prací ➡️ #lips_oxisecret⠀Objednejte se na bezbolestnou proceduru permanentního make-up pohodlně on-line 👉🏼 oxisecret.com/booking/⠀🕰Po-Pá: od 9:00 do 20:00🕰So-Ne: od 10:00 do 18:00📍Jugoslávská 481/12, Praha 2☎️+420 608 230 661-WhatsApp, Viber, Telegram🌐 https://oxisecret.com/service/permanentni-make-up-rtu/




Číst více
Permanentní pihy — uchovejte letní krásu po celý rok! 🌟

Pokud milujete své letní pihy a nechcete, aby zmizely s podzimem, mám pro vás skvělé řešení — permanentní make-up pih! Tato technika umožňuje uchovat jemné, přirozené pihy na tváři po dlouhou dobu, takže váš zářivý, svěží vzhled může trvat celý rok.
*Na video jsou výsledky hned po proceduře, pigment zesvětli ještě o cca 40%
Mnoho lidí se obává, že permanentní pihy budou vypadat nepřirozeně nebo příliš výrazně. Ale nemusíte se bát! Moderní techniky umožňují dosáhnout velmi jemného efektu, který působí přirozeně a dokonale ladí s vaší pletí. Permanentní pihy mohou být vytvořeny tak, aby vypadaly jako lehký, sluneční polibek — přesně tak, jak to máte rádi po létě.

💡 Proč je ideální čas? Teď, po létě, je ten nejlepší čas uchovat vaše pihy na delší dobu, než zmizí. S permanentním make-upem budou stále krásné a přirozené.

Objednejte se pohodlně on-line 👉🏼 oxisecret.com/booking/

🕰Po-Pá: 9:00 - 20:00
🕰So-Ne: 10:00 - 18:00
📍Jugoslávská 481/12, Praha 2
☎️+420 608 230 661- WhatsApp, Viber, Telegram
🌐 https://oxisecret.com/service/permanentni-make-up-pih/

#Permanentnimakeup #Permanentnimakeuppraha #pihy #permanentnipihy #freckles #permanentfreckles #prague
Číst více
Permanentní pihy — uchovejte letní krásu po celý rok! 🌟Pokud milujete své letní pihy a nechcete, aby zmizely s podzimem, mám pro vás skvělé řešení — permanentní make-up pih! Tato technika umožňuje uchovat jemné, přirozené pihy na tváři po dlouhou dobu, takže váš zářivý, svěží vzhled může trvat celý rok.*Na video jsou výsledky hned po proceduře, pigment zesvětli ještě o cca 40% Mnoho lidí se obává, že permanentní pihy budou vypadat nepřirozeně nebo příliš výrazně. Ale nemusíte se bát! Moderní techniky umožňují dosáhnout velmi jemného efektu, který působí přirozeně a dokonale ladí s vaší pletí. Permanentní pihy mohou být vytvořeny tak, aby vypadaly jako lehký, sluneční polibek — přesně tak, jak to máte rádi po létě.💡 Proč je ideální čas? Teď, po létě, je ten nejlepší čas uchovat vaše pihy na delší dobu, než zmizí. S permanentním make-upem budou stále krásné a přirozené.Objednejte se pohodlně on-line 👉🏼 oxisecret.com/booking/⠀🕰Po-Pá: 9:00 - 20:00🕰So-Ne: 10:00 - 18:00📍Jugoslávská 481/12, Praha 2☎️+420 608 230 661- WhatsApp, Viber, Telegram🌐 https://oxisecret.com/service/permanentni-make-up-pih/#Permanentnimakeup #Permanentnimakeuppraha #Pihy




Číst více
Drahá Anastasijo! 🌷

K tvým narozeninám celý tým OxiSecret Beauty Clinic, přejeme všechno nejlepší! 🥳
Jsi nepostradatelnou součástí našeho týmu a velkým zdrojem inspirace pro nás všechny.

Tvůj profesionální přístup a pečlivost jsou pro naše klienty i nás velmi cenné. Jsme rádi, že jsi s námi, a oceňujeme tvoji obětavost a nasazení, které věnuješ každodenní práci.
Do dalšího roku ti přejeme spoustu úspěchů, radosti a nezapomenutelných momentů. Těšíme se na společné výzvy a zážitky, které nás čekají.

S láskou,
Tým OxiSecret Beauty Clinic ✨
Číst více
Milá Oxi! @just_oxi

Dovolte nám Vám k Vašim narozeninám popřát jen to nejlepší!🥳🤍 Vaše vedení a přístup činí z OxiSecret Beauty Clinic výjimečné místo, kde se nejen pracuje, ale také tvoří, roste a inspiruje.

Jste pro nás více než nadřízený – jste skutečnou inspirací a oporou. Vaše schopnost vést s taktem a pochopením, zároveň však s jasnou vizí a odhodláním, je něco, co si velmi vážíme. Vaše vize proměnily OxiSecret v místo, kde se sny o kráse stávají realitou.✨
Děkujeme Vám za neustálou podporu, která nám dává sílu překonávat každodenní výzvy, a za to, že z našeho pracovního kolektivu vytváříte prostředí, kde se cítíme jako součást velké rodiny.

Přejeme Vám, aby tento den přinesl radost, spoustu úsměvů a krásné vzpomínky. Ať se Vám daří na každém kroku a všechny Vaše sny se promění ve skutečnost.✨

S velkou úctou a přáním všeho nejlepšího,
Tým OxiSecret Beauty Clinic
Číst více
Odstranění starého tetování po jiném salonu 🪄

Výsledek je vidět ihned 🔥
Milé dámy, aby k tomu nedocházelo, doporučujeme již od začátku si pečlivě vybrat do kterých rukou si svěřit.
Zkušené specialistky OxiSecret pro Vás vyberou nejlepší variantu na permanentní make-up.

Pokud máte starý neúspěšný permanentní make-up, neváhejte a objednejte se k nám na konzultaci! Rádi vám poradíme, jak dosáhnout dokonalého vzhledu, který si zasloužíte.❤️

Objednejte se pohodlně on-line 👉🏼 oxisecret.com/booking/

🕰Po-Pá: 9:00 - 20:00
🕰So-Ne: 10:00 - 18:00
📍Jugoslávská 481/12, Praha 2
☎️+420 608 230 661- WhatsApp, Viber, Telegram
🌐 https://oxisecret.com/service/permanent-make-up-and-tattoo-remover/

#Permanentnimakeup #Permanentnimakeuppraha #Prahapermanentmakeup #прагататуаж#kosmetologpraha #косметологпрага #Permanentnimakeuprtu #Permanentnimakeuprtupraha #перманентбровейпрага #бровистпрага #татуажбровейпрага
#OxiSecret #SalónKrásy
Číst více
✨Okamžité odstranění papilom, žilek, nežádoucích výrůstků, hemangiomů, fibrom, milií ✨

ONETEC - T-Away je profesionální kosmetický přístroj, který odstraňuje:
🔺popraskané žilky v obličeji a dekoltu
🔺hemangiomy (červené névy - tzv. jahodová znaménka)
🔺pigmentové skvrny stařecké i od sluníčka🔺fibromy
🔺pavoučkové névy

Revoluční ošetření přístrojem ONETEC pomocí moderní technologie RWS řeší 80 % viditelných nedostatků pleti, která nás trápí v každodenním životě.

Pomocí RWS technologie působení rádiových vln porušuje pojivovou tkáň mezi pokožkou a výrůstkem. Máte při tom jen pocit mírného brnění. A po zahojení na pokožce nejsou žádné známky nebo jizvy.

Procedura trvá jen pár minut a nemá skoro žádné kontraindikace!😍

Objednejte se pohodlně online http://oxisecret.com/booking/

🕰Po-Pá: od 9:00 do 20:00
🕰So-Ne: od 10:00 do 18:00
📍Jugoslávská 481/12, Praha 2
☎️+420 608 230 661 - WhatsApp, Viber, Telegram
🌐 http://oxisecret.com/booking/
Číst více